De mediacommissie is voor aankomend jaar nog op zoek naar enthousiaste en gedreven commissieleden! Lijkt het jou leuk om iets bij te dragen aan de SVAAA in de vorm van commissiewerk? Meld je dan snel aan voor de leukste commissie van allemaal!

Activiteitencommissie Studie-Gerelateerd

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en actieve commissieleden die niet bang zijn om zelf initiatief te tonen. Als commissielid is het jouw verantwoordelijkheid om bedrijfsuitjes en reizen te organiseren naar luchtvaartgerelateerde bedrijven & plaatsen. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV klik je op bovenstaande mail-button!

Activiteitencommissie Niet-Studie Gerelateerd

Wij zijn op zoek naar hardwerkende commissieleden die ervan houden om leuke en ontspannende activiteiten te organiseren. Jij benadert onder andere cafés voor borrels en organiseert sportactiviteiten om een ontspannen sfeer onder de leden te creëeren. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV klik je op bovenstaande mail-button!

AIR Commissie

Wij zijn op zoek naar gedreven en gestructureerde commissieleden die affiniteit hebben met het opzetten van feesten en grote evenementen. Jij bent niet bang om een stapje groter te denken en zet je volledig in om AIR2020 een fantastisch succes te maken. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV klik je op bovenstaande mail-button!

Public Relations Commissie

Wij zijn op zoek naar serieuze en sociaal-vaardige commissieleden. Het is jouw taak om relaties met bedrijven te onderhouden en nieuwe bedrijven te benaderen voor eventuele samenwerking. Zo verkleinen we de kloof tussen het bedrijfsleven en de Aviation Academy. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV klik je de mail-button!

Media Commissie

Wij zijn op zoek naar creatieve commissieleden die niet bang zijn om anders te denken. Het is jouw taak om social media kanalen up-to-date te houden, verslag te doen van evenementen en activiteiten te promoten. Ook als schrijver pas je goed in onze maandelijkse NOTAM. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV klik je de mail-button!

Senior Student Commissie

Wij zijn op zoek naar fanatieke en ervaren commissieleden die graag wat extra’s doen. We organiseren lezingen en vakspecifieke bedrijfsexcursies. Ook zul je hier verantwoordelijk zijn voor het organiseren en plannen van bijlessen van de SVAAAcademy. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV klik je de mail-button!

Amerika Commissie

Wij zijn op zoek naar ervaren, organisatorisch sterke commissieleden die graag willen helpen bij het opzetten van de Amerikareis. Vele aspecten van de reis zijn nog nader te bepalen, dus creatieve en open input wordt zeer gewaardeerd. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV klik je de mail-button!