Aanmelden Commissies

De SVAAA is voor aankomend studiejaar weer op zoek naar enthousiaste commissieleden: er zijn maar liefst 7 commissies waar je uit kunt kiezen! Het voordeel van een commissiejaar is dat je ervaring op doet binnen het functioneren van een vereniging en je een leuke vriendengroep opbouwt. Ook is het iets wat erg goed staat op je toekomstige CV!

Vanwege de aanhoudende coronamaatregelen is het juist nu van belang leden een actieve vereniging te bieden, zodat studenten in deze moeilijke tijd alsnog in contact kunnen blijven! Niet zeker waar jouw kwaliteiten liggen of ben je nog niet helemaal zeker welke commissie bij jou past? Geen probleem, de deadline voor het aanmelden ligt op 17 september 23:59u.

Als commissielid zul je (ongeveer) wekelijks vergaderen met je commissie en dingen regelen zoals bedrijven/cafés mailen of stukjes schrijven voor een evenement. Het is erg goed te combineren met je studie en biedt een mooie kans je kwaliteiten optimaal te ontwikkelen of te benutten.

Goed om te weten: bij een sollicitatie hou je de avond van woensdag 6 oktober vrij. Mocht je gekozen worden als commissielid is je aanwezigheid op deze avond verplicht.

Activiteitencommissie Studie-Gerelateerd

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en actieve commissieleden die niet bang zijn om zelf initiatief te tonen. Als commissielid is het jouw verantwoordelijkheid om bedrijfsuitjes en reizen te organiseren naar luchtvaartgerelateerde bedrijven & plaatsen. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV klik je op bovenstaande mail-button!

Activiteitencommissie Niet-Studie Gerelateerd

Wij zijn op zoek naar hardwerkende commissieleden die ervan houden om leuke en ontspannende activiteiten te organiseren. Jij benadert onder andere cafés voor borrels en organiseert sportactiviteiten om een ontspannen sfeer onder de leden te creëeren. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV klik je op bovenstaande mail-button!

Wij zijn op zoek naar gedreven en gestructureerde commissieleden die mogelijk ervaring hebben met het opzetten van feesten en evenementen. Jij bent niet bang om een stapje groter te denken en zet je volledig in om AIR2022 een succes te maken. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV klik je op bovenstaande mail-button!

Public Relations Commissie

Wij zijn op zoek naar serieuze en sociaal-vaardige commissieleden. Het is jouw taak om relaties met bedrijven te onderhouden en nieuwe bedrijven te benaderen voor eventuele samenwerking. Zo verkleinen we de kloof tussen het bedrijfsleven en de Aviation Academy. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV klik je de mail-button!

Media Commissie

Wij zijn op zoek naar creatieve commissieleden die niet bang zijn om anders te denken. Het is jouw taak om social media kanalen up-to-date te houden, foto/videoverslag te doen van evenementen en activiteiten te promoten. Ook als schrijver pas je goed in onze maandelijkse NOTAM. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV klik je de mail-button!

Senior Student Commissie

Wij zijn op zoek naar fanatieke en ervaren commissieleden die graag wat extra’s doen. We organiseren lezingen en vakspecifieke bedrijfsexcursies. Ook zul je hier verantwoordelijk zijn voor het organiseren en plannen van bijlessen van de SVAAAcademy. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV klik je de mail-button!

Lustrum Commissie

Dit jaar blaast de vereniging tien kaarsjes uit, en dat moet gevierd worden! Wij zijn op zoek naar commissieleden die het leuk vinden om te gekke events en activiteiten te organiseren om het hele jaar ons Lustrum te vieren! Ervaring binnen de vereniging is een pré, maar niet verplicht. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV klik je de mail-button!