Infoavond IACE

Op 29 november om 17:30 heeft de SVAAA een informatieavond van IACE voor jullie klaar staan! KNVvL organiseert elk jaar – samen met KLu – een internationaal uitwisselingsevenement voor Luchtvaartjongeren.

Op 23 juli vertrekken 20 Nederlandse luchtvaartjongeren naar verschillende landen; Australië, Canada, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Hongkong, Israël, Zuid Korea, USA en Zwitserland. De jongeren verblijven daar ongeveer 15 dagen en keren op 7- of 8 augustus terug. Tijdens deze 15 dagen ga je van alles doen, van het bezoeken van bedrijven tot het bezoeken van toeristische attracties. Klinkt dit als een ervaring die je zeker wilt mee maken schrijf je dan snel in voor de informatieavond!

Om in aanmerking te komen moet je lid zijn van de KNVvL, een goede algemene ontwikkeling hebben en natuurlijk veel weten over de luchtvaart. Daarnaast is het belangrijk dat je Engels goed is, aangezien alles in het Engels zal zijn. Daarnaast moet je tussen de 17 en 21 jaar oud zijn.

Het verblijf is geheel geregeld: Vliegreis, transport, entrees, eten en verblijf. Daarnaast word ook de outfit voor je geregeld.

Tickets

Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 21 november en zullen te verkrijgen zijn tot woensdag 28 november om 20.00 uur.

[tc_ticket id=”18413″ title=”Klik hier om je in te schrijven!”]