KLM Motorshop

Heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen bij de motorshop van KLM, dan is dit jouw kans! Op vrijdag 12 oktober gaan we een bezoekje brengen aan KLM engineering & maintenance op Schiphol oost. We krijgen daar een presentatie over de motorshop van KLM en we worden we rondgeleid in de hangar. Aangezien de presentatie voornamelijk gericht is op studenten die al basiskennis hebben, is dit vooral voor de tweede-, derde- en vierdejaars studenten een uitgelezen kans. Of natuurlijk voor eerstejaars studenten die de engineering richting op willen en al de nodige basiskennis in huis hebben. Maar ook Operations studenten die zich interesseren in het onderwerp zijn zeker welkom.

We verzamelen om 10:30 bij de poort van Schiphol oost. Hier gaan we eerst door de paspoortcontrole dus het is van belang dat je een identiteitsbewijs mee neemt. De dresscode is zoals gewoonlijk weer representatief, jasje dasje.

Inschrijving

De inschrijving is open vanaf dinsdag 25 september 20:00uur t/m 4 oktober 12:00uur. Er zijn 20 plekken beschikbaar, bij meer inschrijvingen wordt er geloot.

Aantal ingeschreven mensen: 72

[tc_ticket id=”16534″ title=”Klik hier om je in te schrijven!”]