Ouderavond

Op 28 november heeft de SVAAA weer een leuke activiteit voor jullie klaar staan, de activiteit is bedoeld voor de eerste jaars! Er staat op deze woensdag een iets andere activiteit dan normaal gepland, namelijk de ouderavond! De vereniging heeft namelijk een avond georganiseerd waarbij het centraal staat om de ouders kennis te laten maken met de opleiding. Om dat zo realistisch mogelijk te doen hebben we drie colleges voorbereid die allemaal gaan over onderwerpen die wij als student ook voorgeschoteld krijgen.

Na alle informatie is het natuurlijk ook belangrijk om de ouders de sfeer op de opleiding te laten proeven, daarom zal er na de colleges een borrel zijn op de C-vleugel van onze verdieping. Een perfecte kans om je ouders voor te stellen aan je vrienden, of ze een keer te laten zien waar jij al die uren in de boeken nou daadwerkelijk doorbrengt.

De inloop zal vanaf 17.30 uur zijn en het eerste college zal om 18.00 uur van start gaan. Na de drie colleges zullen we rond 19.50 uur naar de C-vleugel gaan om de avond daar gezellig af te sluiten!

ouder

Tickets:

De inschrijving is geopend vanaf 19 oktober 18:30 uur tot uiterlijk 21 november 18:00 uur of totdat het maximaal aantal plaatsen is gehaald.

Aantal beschikbare plaatsen: 220

[tc_ticket id=”17096″ title=”Klik hier voor je ticket!”]