Simcenter

Ook dit jaar biedt Simcenter in samenwerking met de SVAAA weer een mooie kortingsactie aan, speciaal voor leden. Voor slechts €55 per persoon kun je in drietallen 90 minuten vliegen in een full-motion Boeing 737-800 simulator, onder begeleiding van een gecertificeerde piloot. Je hebt dus 30 minuten zelf alle controls in handen en kunt 60 minuten meegenieten met je maten. De normale prijs is €159, je krijgt via de SVAAA nu €104 korting.

Simcenter op Lelystad Airport is een opleidingscentrum voor piloten, maar sinds 2013 kunnen ook andere geïnteresseerden onder begeleiding gebruik maken van de simulator. Een full-motion simulator betekend dat de cockpit, dankzij zijn zes bewegende poten, levensechte bewegingen maakt waardoor de bemanning in de cockpit niet merkt dat de vlucht gesimuleerd wordt. Dus heb jij altijd al eens in een grote kist willen vliegen? Dit is je kans!

Je kunt je nu aanmelden voor deze activiteit door een mailtje te sturen met je naam en klas naar ac-studie@svaaa.nl. Je kunt je aanmelden per tweetal of drietal, maar ook gewoon alleen. De prijs per persoon blijft gewoon gelijk en de simulatie zal altijd per drietal plaatsvinden.

Let op! Je meld je aan voor deelname bij ons, maar je moet nog bij Simcenter betalen! 

Er worden de hele tijd groepjes van drie gevormd om te gaan, als een drietal is gevormd dan wordt er contact met je opgenomen.