Wil jij mee als begeleider op AIR2019?

Fijn om te horen, heel graag zelfs! Door jouw inzet bezorgen we 200 rookies een onvergetelijke start van hun studie aan de Aviation Academy en daarmee een goede basis voor hun persoonlijke ontwikkeling!
Door het vele aantal leden dat mee wil als begeleider kunnen we niet garanderen dat je als begeleider mee kan of dat je jouw voorkeursrol kan vervullen. Nadat je geselecteerd bent, ontvang je een mail met een betaalverzoek waarin je geacht wordt de €45,- begeleidersbijdrage binnen een aantal dagen te betalen. Deze €45,- is voor het eten en drinken en je gepersonaliseerde shirt gedurende AIR2019.

Papa/mama

De papa’s en mama’s begeleiden de rookies gedurende AIR. Als teamcaptain van hun airline strijden zij samen om zoveel mogelijk punten te halen en de winst binnen te slepen.

Foodcie

De foodcie verzorgt al het eten op AIR. Hierbij hoort het ontbijt, lunch en avondeten + natuurlijk nog de tussendoortjes. ’s Avonds zullen zij garant staan voor een lekkere snack.

Paparacie

De paparacie legt alle actie vast tijdens AIR. Met hun (video)camera’s in de aanslag zorgen zij dat er geen moment verloren gaat en we altijd nog de beelden hebben.

Sport & spelcie

Sport & spelcie begeleidt gedurende de dag de spellen en zorgt dat alle materialen op de juiste plek zijn. Zij leggen dingen uit en zorgen dat er niet vals wordt gespeeld.

Barcie

Barcie is verantwoordelijk voor de werkzaamheden achter de bar. Het tappen van bier, uitgeven van drank maar voornamelijk zorgen dat niemand dorst lijdt gedurende de avond.

All-round

All-rounders worden ingezet waar extra mankracht vereist is. Dit kan zijn bij de spellen, ’s avonds tijdens de bardienst of wanneer er werkzaamheden in de keuken worden verricht.

AIR2019 begint voor begeleiders over:

2019/08/26 08:00:00

Voorwaarden en aanmelden

Bij het aanmelden zul je gevraagd worden enkele gegevens over allergieën in te vullen, evenals medicijngebruik en motivatie voor jouw deelname aan AIR2019.

Begeleiding AIR2019

Klik hier om je aan te melden!

Als je je inschrijft voor begeleider op AIR2019, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden:

  • Je bent beschikbaar op 26, 27, 28 en 29 augustus en gaat niet voortijdig weg.
  • Je doet mee met het hele programma en zet je volledig in om de rookies een geweldige AIR te bezorgen.
  • Je houdt je aan de regels en afspraken opgelegd door de AIRco.
  • We kunnen je niet garanderen dat je op AIR wordt ingedeeld bij een van je opgegeven voorkeuren.
  • Wees je ervan bewust dat je op AIR een bepaalde verantwoordelijkheid zal dragen. Er wordt van je verwacht dat je het alcoholgebruik zult limiteren tot een acceptabel niveau.

Als je bent aangenomen als begeleider op AIR zal je een document ondertekenen waarin je akkoord gaat met de voorwaarden.