AIR2021 van 31 augustus t/m 2 september is de officiële introductie voor de opleiding Aviation aan de Hogeschool van Amsterdam! Klik voor introductie Aviation HvA!

31 augustus t/m 2 september

Wat is AIR?

AIR (Aviation Introduction for Rookies) is de officiële introductieperiode voor aankomend Aviation studenten aan de Hogeschool van Amsterdam, georganiseerd door de studievereniging Amsterdam Aviation Association (SVAAA) in samenwerking met de Aviation Acadamy. Tijdens de driedaags introductieperiode leer je alvast je medestudenten kennen door middel van een toffe teambuilding activiteiten. Daarnaast kom je alles te weten over de opleiding en de studievereniging om je eerste jaar met een vliegende start te beginnen!​

Wanneer is AIR?

AIR 2021 zal plaats vinden van 31 augustus t/m 2 september, dit is een week eerder dan dat de opleiding van start gaat. Zorg dus dat je een plekje vrij houdt in je agenda!​

Voordelen

Waarom zou je meegaan naar AIR? Misschien omdat dit dé vliegende start van je studententijd is, en daarmee tevens een perfecte afsluiting van je zomer! Je ontmoet er alvast je medestudenten en hebt de kans vrienden voor het leven te maken! Ook proef je van wat de SVAAA te bieden heeft en leer je ouderejaars kennen: handig voor je netwerk! Eerste schooldagen zijn bovendien minder ongemakkelijk als je al wat medestudenten kent, en hadden we al de gave themafeesten genoemd?

Inschrijven

Hebben we je enthousiast gemaakt? Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in! En het beste nieuws van allemaal: je kunt alvast jouw plaats veilig stellen door je ticket te bemachtigen voor AIR 2021 via bovenstaande knop! Zo ben je zeker van een geweldige start van jouw studietijd.

Kijk op ons Flickr-account om te zien hoe het er de afgelopen jaren aan toeging!

Volg ons officiële Instagram-account om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Zet jezelf aanwezig op Facebook en mis niks van alle updates en vorderingen!

Klik hier om je vraag te stellen over het event aan de organiserende commissie!