AIR2021 van 31 augustus t/m 2 september is de officiële introductie voor de opleiding Aviation aan de Hogeschool van Amsterdam! Klik voor introductie Aviation HvA!

1 september

Wat is AIR?

AIR (Aviation Introduction for Rookies) is de officiële introductieperiode voor aankomende Aviation studenten aan de Hogeschool van Amsterdam, georganiseerd door de studievereniging Amsterdam Aviation Association (SVAAA) in samenwerking met de Aviation Acadamy.

Normaal gesproken is dit een 3-daags evenement, echter in verband met het verbod op meerdaagse evenementen van de overheid is AIR dit jaar een eendaags evenement, ook wel Alternative Introduction for Rookies genoemd.*

Tijdens AIR leer je alvast je nieuwe medestudenten kennen door middel van toffe teambuilding activiteiten gedurende de hele middag. Daarnaast kom je alles te weten over de opleiding en de studievereniging om je eerste jaar met een vliegende start te beginnen! De dag wordt afgesloten met een heerlijke BBQ en natuurlijk een gezellige borrel.

* Deze introductie wordt volledig georganiseerd volgens de richtlijnen van de overheid (zie onderstaande button).
Het is verplicht om in bezit te zijn van een geldig Coronabewijs na vaccinatie of toegangstest. Heb je geen vaccinatiebewijs? Dan is een test via Testen voor Toegang verplicht, maximaal 24 uur van tevoren. Zie de button hieronder voor meer informatie.

Wanneer is AIR?

AIR 2021 zal plaats vinden op woensdag 1 september, dit is een week eerder dan dat de opleiding van start gaat. Zorg dus dat je een plekje vrij houdt in je agenda!

Waar?
Strandclub Xiringuito
Strandweg 9
2586 JK Scheveningen

Prijs?
De ticketprijs is €40,-

Voordelen

Waarom zou je meegaan naar AIR? Misschien omdat dit dé vliegende start van je studententijd is, en daarmee tevens een perfecte afsluiting van je zomer! Je ontmoet er alvast je medestudenten en hebt de kans vrienden voor het leven te maken! Ook proef je van wat de SVAAA te bieden heeft en leer je ouderejaars kennen: handig voor je netwerk! Eerste schooldagen zijn bovendien minder ongemakkelijk als je al wat medestudenten kent, en hadden we al de gave borrels genoemd?

Inschrijven

Woensdag 25 augustus, 20.00 u, was het laatste moment dat je een ticket kon bemachtigen voor AIR2021. Helaas is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor AIR2021.

Nog meer vragen? Klik hiernaast voor onze WhatsApp!

Kijk op ons Flickr-account om te zien hoe het er de afgelopen jaren aan toeging!

Volg ons officiële Instagram-account om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Zet jezelf aanwezig op Facebook en mis niks van alle updates en vorderingen!

Klik hier om je vraag te stellen over het event aan de organiserende commissie!