De intro die je niet wilt missen!

De officiële introductie voor nieuwe eerstejaars Aviation studenten aan de Hogeschool van Amsterdam!

2017/08/28 08:00:00

Ben jij een aanstaande Aviation student aan de Hogeschool van Amsterdam? dan is dit de officiële introductie van jou opleiding! 

Er zijn maar 250 plekken dus schrijf je snel in voor dat het te laat is!

INSCHRIJVEN!

Wat is AIR?

AIR is een driedaags event waarmee nieuwe Aviation studenten hun studie beginnen. Het doel van deze dagen is door middel van leuke activiteiten elkaar beter te leren kennen en zo een goede start kunnen maken aan deze nieuwe levensfase! AIR2017 zal plaatsvinden in de eerste week van het collegejaar 2017-2018 (29/30/31 augustus). Ga jij volgend jaar beginnen op de Aviation Academy? Wacht dan niet langer en schrijf je in!

Wil je weten hoe AIR2016 er aan toe ging? Check dan de foto’s op Google Photos of de Aftermovie op Youtube!

AIR2017 Partners:

HVA
bavaria-logo
bybleilogo

Jouw bedrijf?

Wordt partner van AIR2017

AIRco'17

Sjors van Kemenade

Voorzitter

Hallo mensen! Ik ben Sjors van Kemenade en zit ook dit jaar de AIRco voor. Van de vier AIR’s die er tot nu toen zijn geweest, ben ik er bij drie bij geweest: je zou dus kunnen zeggen dat ik een vetAIRaan ben (ha-ha). In het bestuursjaar dat ik vorig jaar bij de SVAAA heb gehad ben ik met AIRco ’16 aan het nieuwe concept voor AIR begonnen om hiermee zo veel mogelijk eerstejaars met elkaar kennis te laten maken. Ik heb in de afgelopen jaren geleerd – ook bij mijzelf – dat vriendschappen die op AIR gesloten worden nog lang blijven hangen, deze vriendschappen zijn ook handig tijdens de studie, je moet namelijk veel samenwerken (en samen leren voor tentamens). De drie AIR-dagen zijn dus naast ontzettend leuk, ook belangrijk voor je studie; mijn boodschap is dan ook: Ga je Aviation studeren? Schrijf je meteen in! Er zijn een beperkt aantal plekken en dit wil je niet missen!
LinkedIn

Koen van der Knaap

Commissaris

Beste Rookies, mijn naam is Koen van der Knaap. De voorzitter van de vereniging en daarnaast commissaris van de Public Relation commissie en de AIR commissie. Dit jaar zet ik mijn ervaringen binnen de AIRco in als een advies gevende en ondersteunende rol. Tijdens AIR ben ik ook eindverantwoordelijk tijdens samen met het bestuur en de voorzitter van de AIRco.
LinkedIn

Vera Meijvogel

Secretaris

Haaai nieuwe rookies! Ik ben Vera Meijvogel (ik luister ook naar de naam Vers) en zal dit jaar als secretaris functioneren binnen de AIRco’17. Na lid te zijn geweest van AIRco’16 met een eerste succesvolle editie van het nieuwe concept van AIR, heb ik besloten om er nog een jaartje aan vast te plakken. AIR is de ideale start van jouw studie waarbij je veel mensen leert kennen en vrienden voor het leven maakt. Een goede reden dus om je nu direct in te schrijven en dit event niet te missen!
LinkedIn Snap @VerseVera

Simon Baars

Penningmeester

Hee allemaal! Ik ben Simon, de penningmeester. Ik zorg voor alle financiën tijdens AIR2017 en daarmee ook de muntenverkoop, daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de IT-gerelateerde dingen, het verloop van inschrijvingen en de PaparaCie. Dit laatste omdat ik vorig jaar de Aftermovie van AIR heb gemaakt. De tweede AIR ging ik voor het eerst mee, en de meeste mensen uit mijn jaar ken ik nog van AIR. Vriendschappen worden gecreëerd op AIR en dat maakt vooral de eerste weken op school (en daarna ook nog) een stuk makkelijker omdat je al veel vrienden hebt!
LinkedIn

Sumala Heinze

Lid

Hallootjes, Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Sumala Heinze en ik ben lid de AIRco’17.  Wat maakt AIR nou AIR! Dit jaar gaan wij (team specialisten en ik) er hard aan werken om AIR2017 geweldig te maken dan ooit te voren. Zelf was ik deelnemer op AIR2016 en heb ik een super goede start gemaakt met veel vrienden. Ook herinneringen gemaakt samen en dat is wat ik jou wil meegeven. Wees erbij en zet jezelf aanwezig. Tot op AIR2017!
LinkedIn

Thom van Laarschot

Lid

Beste Aviation rookies. Ik ben Thom, 19 jaar en dit jaar nieuw in de AIRco. Samen met Koen ben ik verantwoordelijk voor onder andere de operationele verloop van sport en spel. Ik ben al mijn hele leven geïnteresseerd in de luchtvaart. Mijn grootste droom is om bij de luchtmacht terecht komen. Naast deze interesses hou ik van muziek en draai ik regelmatig op feesten. Ik heb pas een citroenplant gekocht waar ik heel trots op ben. En ik ben de enige met een vaarbewijs.
LinkedIn

Ricardo van Voorst

Lid

Hallo toekomstige Aviatiors! Mijn naam is Ricardo van Voorst, 19 jaar oud en maak dit jaar deel uit van de AIR commissie. Ik ga dit jaar over het kookteam en probeer samen met mijn team jullie te voorzien van degelijke maaltijden. Ik ben op dit moment eerste jaars student, ook ik deed vorig jaar mee aan AIR! Een geweldige ervaring en samen met mijn Airline wisten we de winst in de wacht te slepen. Graag geef ik dit stokje door aan één van jullie! Ik ben zoals de meeste hier een luchtvaart enthousiast. Ik doe aan zweefvliegen en hoop via het traject Flight een carrière als piloot te bereiken. Het leven bestaat echter uit meer dan luchtvaart. Ik ben in mijn vrijetijd druk bezig met sport, fotografie en ook een feestje kan zeker geen kwaad. Om als student een beetje rond te komen werk ik als teamleider bij de Albert Heijn en word ik gesponsord door DUO… AIR2017 wordt groots!
LinkedIn