Alternative Introduction for Rookies

AIR (Aviation Introduction for Rookies) is de offciële introductieperiode voor aankomende Aviation studenten aan de Hogeschool van Amsterdam, georganiseerd door de studievereniging Amsterdam Aviation Association (SVAAA) in samenwerking met de Aviation Acadamy.

Normaal gesproken is dit een 3-daags evenement, echter in verband met een verbod op meerdaagse evenementen van de overheid is AIR dit jaar een eendaags evenement, ook wel Alternative Introduction for Rookies genoemd.*

Tijdens AIR leer je alvast je nieuwe medestudenten kennen door middel van een toffe teambuilding activiteiten gedurende de hele middag. Daarnaast kom je alles te weten over de opleiding en de studievereniging om je eerste jaar met een vliegende start te beginnen! De dag wordt afgesloten met een heerlijke BBQ en natuurlijk een gezellige borrel. 

* Deze introductie wordt volledig georganiseerd volgens de richtlijnen van de overheid (zie onderstaande button).
Het is verplicht om in bezit te zijn van een geldig Coronabewijs na vaccinatie of toegangstest. Heb je geen vaccinatiebewijs? Dan is een test via Testen voor Toegang verplicht, maximaal 24 uur van tevoren. Zie de button hieronder voor meer informatie.

Kijk op ons Flickr-account om te zien hoe het er de afgelopen jaren voor corona aan toeging!

Volg ons officiële Instagram-account om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Zet jezelf aanwezig op Facebook en mis niks van alle updates en belangrijke vorderingen!

Klik hier om je aan te melden met je e-mail en regelmatige updates te ontvangen!

Alternative Introduction for Rookies 1 september

Woensdag 25 augustus, 20.00 u, was het laatste moment dat je een ticket kon bemachtigen voor AIR2021. Helaas is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor AIR2021.

Bemachtig nu jouw ticket voor AIR2021, de officiële introductiedag van de opleiding Aviation aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende de middag zal je kennis maken met je aankomende studiegenoten, de studievereniging Amsterdam Aviation Association en de opleiding Aviation. Samen met je groep (airline) ga je gave activiteiten doen om je medestudenten te leren kennen. De dag wordt afgesloten met een heerlijke BBQ en natuurlijk een borrel achteraf. 

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 11 augustus vanaf 20:00 u t/m 25 augustus 20:00 u.

Bij inschrijving ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van de SVAAA, inclusief de aanvullende COVID-19 voorwaarden (zie onderaan deze pagina).

9/10

€40,00

"Wat krijg ik allemaal voor mijn ticket?"

– Corona-proof kennismaking met je medestudenten en de opleiding
– Goed bereikbare locatie: slechts 30 min met de tram vanaf Den Haag
– Uitdagende en leuke teambuilding spellen met studentenbegeleiding
– Een heerlijke uitgebreide BBQ in de avond
– 3 consumptie munten om een drankje te halen bij de bar
– Een gezellige borrel na afloop 
– Speciale Flighttag en Almanak na afloop 
– Ontelbare geweldige herinneringen om nooit te vergeten!

Algemene Voorwaarden COVID-19

De deelnemer aan AIR2021 verklaart zich (door aanschaf van een toegangsbewijs) bereid om aan een aantal voorwaarden te voldoen, waarmee hij/zij akkoord gaat met onderstaande:

Vooraf
• Voor toegang tot AIR2021 is het verplicht in bezit te zijn van een geldige QR-code uit de CoronaCheck app. Je kunt deze verkrijgen door je te laten testen bij Testen voor Toegang (maximaal 24 uur voor start) of je bent volledig gevaccineerd, waarbij de laatste prik minimaal 14 dagen geleden gezet is.
Je bent zelf verantwoordelijk voor het hebben van een Coronabewijs. Zonder coronabewijs heb je geen toegang en in dat geval ook geen recht op restitutie.

• Bij aanvang dien je de Gezondheidsverklaring ingevuld te hebben. Moet je op een van deze vragen ”ja” antwoorden, dan krijg je geen toegang. Uiteraard blijf je thuis bij klachten, of wanneer je in contact bent geweest met iemand met corona.

Tijdens
• De deelnemer kan worden ingedeeld in een bubbel of een vaste groep. De deelnemer verklaart dat hij gedurende de aanwezigheid bij het evenement in deze bubbel zal blijven en zich niet onder andere groepen zal begeven.
• Aanwijzingen van de organisatie dienen altijd opgevolgd te worden. De organisatie kan je vragen om afstand te houden.

Na afloop
• Direct na het verlaten van het evenement houdt men zich aan de 1,5 meter in publieke ruimtes. Het is niet toegestaan om in grote groepen na het evenement de stad in te trekken. 
• De deelnemer neemt ter kennis dat het aanbevolen wordt om tien dagen na het evenement niet in dicht contact te komen met kwetsbare groepen.
• Indien de deelnemer klachten vertoont, laat de deelnemer zich testen via de GGD.

Restitutie
• Je krijgt geen toegang als je geen geldig Coronabewijs hebt. In dit geval ontvang je ook geen geld terug. 
• Test je positief vóór het evenement (bijvoorbeeld door Testen voor Toegang) dan heb je recht op restitutie. Je licht de organisatie onmiddellijk in.