Bestuur 2018 / 2019

Het zevende bestuur van de studievereniging Amsterdam Aviation Association is verantwoordelijk voor de algemene structuur van de vereniging, maakt samen met de commissies plannen voor de studievereniging en houdt in de gaten of deze correct worden uitgevoerd. Verder onderhouden zij het contact met bedrijven, andere verenigingen en de opleiding. Het bestuur zorgt daarnaast samen met de commissies voor een mooie aanvulling op de opleiding. Niet alleen op theoretisch vlak, zoals excursies naar bedrijven maar ook op het sociale vlak. Er worden veel borrels en andere non-studie gerelateerde activiteiten georganiseerd die voor een goede onderlinge sfeer zorgen.

Teun Schröder

Voorzitter

Voor vragen over algemene zaken van de vereniging en bedrijfsrelaties: 0625045775

Lonneke van Wieren