Mogelijkheden en potentie in één vereniging bij elkaar

Groeiend ledenbestand en netwerk

400+ Leden

1400+ Facebook volgers

Wat kan de vereniging voor uw organisatie betekenen? De Studievereniging Amsterdam Aviation Association heeft een sterk groeiend ledenbestand van meer dan 400 leden. Hierdoor is de vereniging een zeer geschikt platform om de naamsbekendheid van uw organisatie op een gerichte wijze te vergroten. Bovendien zijn er vele andere voordelen aan het partnerschap verbonden en gaan we graag met u in gesprek over specifieke wensen van uw organisatie.

Wat kan uw organisatie voor ons betekenen? Onze ambities zijn groot, onze visie verstrekkend en de mogelijkheden uitgebreid. Met ongeveer 1000 Aviation studenten en een groot alumninetwerk zijn er nog genoeg mogelijkheden om te groeien. Hiervoor hebben wij de juiste middelen nodig en daarbij kunnen wij uw hulp gebruiken. Door te investeren in de toekomst en een sterke interactie met het bedrijfsleven te houden en verder op te bouwen, maakt de vereniging haar ambitie waar: een positieve en duidelijke bijdrage leveren aan de studieresultaten en de studenten goed georiënteerd de arbeidsmarkt op brengen. In dat streven van de vereniging kan uw bijdrage het verschil maken.

Wilt u op een andere dan financiële manier steunen? Dat kan! Er wordt constant gezocht naar verbeteringen en nieuwe mogelijkheden betreft onze activiteiten. Wilt u een groep enthousiaste studenten ontvangen en kennis laten maken met uw werkzaamheden? Spreken op een symposium? Een lezing geven? Of heeft u een ander idee betreft samenwerking? Neem dan contact op met het bestuur.

Meer weten? Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over een partnerschap met de Amsterdam Aviation Association?

Neem direct contact op!