Wat is de SVAAA?

De studievereniging Amsterdam Aviation Association (SVAAA) is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid voor de studenten van de opleiding Aviation aan de Hogeschool van Amsterdam (HVA), alsmede aan studenten die ingeschreven staan voor een respectievelijke studie aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) waarin het vakgebied luchtvaart centraal staat.

De vereniging organiseert diverse activiteiten, zoals bezoeken aan bedrijven en vliegshows, informatieavonden, netwerkborrels en een jaarlijks introductiekamp voor eerstejaars studenten. In samenwerking met de opleiding en de Hogeschool van Amsterdam, proberen wij een informatieve en gezellige bijdrage te leveren voor de Aviation studenten. Hierdoor heerst er een hechte band tussen studenten en docenten van de opleiding. Tevens heeft de vereniging een uitgebreid netwerk in het Aviation werkveld. Daartoe organiseert de SVAAA gedurende het gehele collegejaar nationale en internationale projecten. De SVAAA is nog een vrij jonge vereniging en daarom zijn er nog veel kansen onbenut. De vereniging groeit sterk en omvat inmiddels meer dan 500 studenten van Aviation Academy.

We staan open voor leuke ideeën, feedback of jouw medewerking binnen de vereniging. Voel je vrij om een van de bestuurs- of commissieleden aan te spreken of ons te mailen door op contact te klikken. Houd als lid je email en onze  pagina in de gaten en blijf op de hoogte van alle activiteiten!

Lidmaatschappen

Eerstejaars

Voor slechts €40,- profiteer jij van alle voordelen die de vereniging de studenten van de Aviation Academy te bieden heeft. Zo krijg je de enige echt ‘SVAAA das’ en een ledenpas waarmee je korting krijgt bij diverse cafés in Amsterdam.

Daarnaast heb je toegang tot alle studie- en non-studie gerelateerde activiteiten, zoals bedrijfsbezoeken, conferenties, borrels en feesten. Bovendien mag je gebruikmaken van de (bij)lessen van de SVAAAcademy.

Tweedejaars

Als tweedejaars student verleng je eenvoudig je lidmaatschap voor maar €20,-. Zo ben je verzekerd dat je ook komend jaar weer up-to-date blijft en aanwezig kan zijn bij alle activiteiten.

Nog niet eerder lid geweest? Een nieuw lidmaatschap afsluiten kan ook gewoon.

Ouderejaars

Ouderejaars studenten hebben al voor €10,- toegang tot alles wat de SVAAA te bieden heeft!

Verlengen kan eenvoudig via onderstaande knop.