Alternative Introduction for Rookies

AIR is een introductieperiode voor aanstaande studenten van Aviation aan de Hogeschool van Amsterdam. De afgelopen jaren was dit een 3-daags evenement gehouden op scoutinglandgoed Zeewolde, volledig in het teken van het introduceren van nieuwe gezichten en kennis over de vereniging en opleiding. Helaas kan het evenement, in haar toenmalige vorm, dit jaar niets plaatsvinden door de coronamaatregelen.


Vandaar dat er is gekozen een nieuw concept te lanceren: Alternative Introduction for Rookies. Nog steeds AIR, maar dan net anders. In tegenstelling tot eerdere edities is het dit jaar één dag waarin verschillende uitdagende activiteiten worden georganiseerd, afgewisseld met kennismaking en gezelligheid. Om genoeg afstand te kunnen bewaren, is ervoor gekozen 2 identieke dagen te organiseren (om zo de capaciteit te kunnen spreiden).

Wanneer je wilt deelnemen aan AIR2020 heb je dus de keus of je dit maandag 24 augustus óf dinsdag 25 augustus wilt doen – het is helaas niet mogelijk je voor beide dagen in te schrijven. Houd er rekening mee dat er voor iedere dag een beperkt aantal tickets is, dus wacht niet te lang om je plek te verzekeren! De eventuele groepsindeling tijdens de dag zelf wordt hierbij zoveel mogelijk bepaald op basis van je community binnen de HvA, om zo toekomstige klasgenoten te leren kennen.

Kijk op ons Flickr-account om te zien hoe het er de afgelopen jaren voor corona aan toeging!

Volg ons officiële Instagram-account om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Zet jezelf aanwezig op Facebook en mis niks van alle updates en belangrijke vorderingen!

Klik hier om je aan te melden met je e-mail en regelmatige updates te ontvangen!

Alternative Introduction for Rookies Maandag

Bemachtig nu jouw ticket voor AIR2020, de officiële introductiedag van de opleiding Aviation aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende een gehele dag ga je samen met je nieuwe medestudenten de strijd aan tegen andere teams om zo te strijden voor de winst. Op 24 augustus leer je veel nieuwe mensen kennen, zul je veel leren over onze studievereniging en kom je van alles te weten over de opleiding zelf.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandag 13 juli 12:00 tot woensdag 19 augustus 20:00, dus wacht niet te lang!
9/10

€34,90

Alternative Introduction for Rookies Dinsdag

Bemachtig nu jouw ticket voor AIR2020, de officiële introductiedag van de opleiding Aviation aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende een gehele dag ga je samen met je nieuwe medestudenten de strijd aan tegen andere teams om zo te strijden voor de winst. Op 25 augustus leer je veel nieuwe mensen kennen, zul je veel leren over onze studievereniging en kom je van alles te weten over de opleiding zelf.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandag 13 juli 12:00 tot woensdag 19 augustus 20:00, dus wacht niet te lang!
9/10

€34,90

"Wat krijg ik allemaal voor mijn ticket?"

– Corona-proof kennismaking met je medestudenten en de opleiding
– Uitdagende en leuke teambuilding spellen met studentenbegeleiding
– Goed bereikbare locatie: slechts 30 min met de tram vanaf Den Haag
– Het eten wordt tijdens de dag voor je verzorgd, met als diner een BBQ
– Ontelbare geweldige herinneringen om nooit te vergeten!