Partners

KLM

null

KLM werd opgericht op 7 oktober 1919 en is de oudste luchtvaartmaatschappij die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert. Vanuit thuisbasis Amsterdam voerde de KLM Groep in 2016 wereldwijd vluchten uit met meer dan 200 toestellen, genereerde KLM Groep 10 miljard euro aan inkomsten en had ze 32.000 mensen in dienst.

Koninklijke Luchtmacht

null

De Koninklijke Luchtmacht is een modern en technologisch krijgsmachtdeel dat wereldwijd bijdraagt aan vrijheid, veiligheid en welvaart. Hiervoor beschikt de luchtmacht over hooggekwalificeerd personeel, vliegtuigen, helikopters en andere wapensystemen.

LVNL

null

Al meer dan 90 jaar zorgt LVNL voor veilige verkeersstromen in de lucht. Dit doen wij op een proffessionele en vakkundige manier. Wij zijn er trots op dat wij deze verantwoordelijke taak mogen uitvoeren.

Dutch Aviation Group

null

De Dutch Aviation Group is een vereniging van bedrijven en organisaties die ondersteuning verlenen aan de lucht- en ruimtevaart industrie met hun kennis, expertise en ervaring in complexe hedendaagse aangelegenheden. De leden (members) van de Dutch Aviation Group zijn toonaangevende Kennisinstituten, Onderwijsinstellingen en Adviesbureaus.

Hogeschool van Amsterdam

null

De Hogeschool van Amsterdam faciliteert de lokalen voor de vergaderingen en ALV’s van de SVAAA.