De SVAAA is op zoek naar enthousiaste commissieleden voor komend studiejaar! Vind jij het leuk om activiteiten te organiseren of bij te dragen aan onze vereniging? Aarzel dan niet te lang en solliciteer!

Public Relations Commissie:

Wij zijn op zoek naar serieuze en sociaal-vaardige commissieleden. Het is jouw taak om relaties met bedrijven te onderhouden en nieuwe bedrijven te benaderen voor eventuele samenwerking. Op deze manier verkleinen we de kloof tussen het bedrijfsleven en de Aviation Academy. Voor vragen of voor het aanmelden van jezelf kun je mailen naar publicrelations@svaaa.nl!

Media Commissie:

Wij zijn op zoek naar creatieve en gestructureerde commissieleden die niet bang zijn om anders te denken. Het is jouw taak om alle social media kanalen up-to-date te houden, foto en videoverslag te doen van evenementen en activiteiten te promoten. Ook als schrijver kom je goed tot je recht in onze maandelijkse NOTAM. Voor vragen of voor het aanmelden van jezelf kun je mailen naar media@svaaa.nl!

Senior Student Committee:

Wij zijn op zoek naar fanatieke commissieleden die graag wat extra’s doen. Deze commissie organiseert lezingen en vakspecifieke bedrijfsexcursies. Ook zul je hier verantwoordelijk zijn voor het organiseren van bijlessen van de SVAAAcademy. Zo helpen de ouderejaars de lagere leerjaren op hun best. Voor vragen of voor het aanmelden van jezelf kun je mailen naar ssc@svaaa.nl!