De SVAAA is op zoek naar enthousiaste commissieleden voor komend studiejaar! Vind jij het leuk om activiteiten te organiseren of bij te dragen aan onze vereniging? Aarzel dan niet te lang en solliciteer!

Activiteitencommissie Studie gerelateerd:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en actieve commissieleden die niet bang zijn om zelf initiatief te tonen. Als commissielid is het jouw verantwoordelijkheid om bedrijfsuitjes en reizen te organiseren naar luchtvaartgerelateerde bedrijven & plaatsen. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV kun je mailen naar ac-studie@svaaa.nl!

Activiteitencommissie Non-Studie gerelateerd:

Wij zijn op zoek naar hardwerkende commissieleden die ervan houden om leuke en ontspannende activiteiten te organiseren. Het is jouw taak om cafés te benaderen voor borrellocaties en studie- ontlastende activiteiten op te zetten om zo een ontspannen sfeer onder de leden te creëeren. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV kun je mailen naar ac-nonstudie@svaaa.nl!

AIR Commissie:

Wij zijn op zoek naar gedreven en gestructureerde commissieleden die affiniteit hebben met het opzetten van feesten en grote evenementen. Jij bent niet bang om een stapje groter te denken en zet je volledig in om AIR2019 tot een fantastisch succes te maken. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV kun je mailen naar air@svaaa.nl!

Public Relations Commissie:

Wij zijn op zoek naar serieuze en sociaal-vaardige commissieleden. Het is jouw taak om relaties met bedrijven te onderhouden en nieuwe bedrijven te benaderen voor eventuele samenwerking. Op deze manier verkleinen we de kloof tussen het bedrijfsleven en de Aviation Academy. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV kun je mailen naar publicrelations@svaaa.nl!

Media Commissie:

Wij zijn op zoek naar creatieve en gestructureerde commissieleden die niet bang zijn om anders te denken. Het is jouw taak om alle social media kanalen up-to-date te houden, foto en videoverslag te doen van evenementen en activiteiten te promoten. Ook als schrijver kom je goed tot je recht in onze maandelijkse NOTAM. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV kun je mailen naar media@svaaa.nl!

Senior Student Committee:

Wij zijn op zoek naar fanatieke en ervaren commissieleden die graag wat extra’s doen. Deze commissie organiseert lezingen en vakspecifieke bedrijfsexcursies. Ook zul je hier verantwoordelijk zijn voor het organiseren van bijlessen van de SVAAAcademy. Zo helpen de ouderejaars de lagere leerjaren op hun best. Voor vragen of het indienen van een motivatiebrief + CV kun je mailen naar ssc@svaaa.nl!

De deadline voor het indienen van je sollicitatie is 23 september.