Bijles AthenaStudies

AthenaStudies biedt studiehulp voor studenten. Wil je hogere cijfers op een zo efficiënt mogelijke manier? Het team van AthenaStudies bestaat uit streng geselecteerde docenten die jou zo goed en persoonlijk mogelijk hulp bieden.

Op dit moment heeft AthenaStudies een Stoomcursus Statistiek Deeltoets 2 en een Stoomcursus Herkansing Statistiek. In deze stoomcursussen wordt alle stof stap voor stap doorlopen en zal er alle ruimte zijn voor vragen met betrekking tot het tentamen. Docente Dianta heeft alles op alles gezet om deze cursussen voor te bereiden, deze topper is niet alleen super handig met statistiek en wiskunde maar weet ook hoe ze het uit moet leggen.

Dankzij de samenwerking tussen de SVAAA en AthenaStudies kun je als SVAAA-lid 10% korting krijgen voor deze cursus. Hiervoor gebruik je onderstaande link bij je inschrijving. Zorg echt dat je de site van Athena Studies bezoekt via deze link, want anders wordt de korting niet verrekend. Schrijf je snel in voordat de cursus naar jouw voorkeur helemaal vol zit!

Klik hier om je in te schrijven!