Boeken Bestellen

Sinds afgelopen jaar hebben wij een samenwerking met bol.com en wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we dat dit jaar door mogen zetten! Dus nog langer de vertrouwde service zodat jouw boeken snel thuis zijn en dat zonder te veel te betalen!

Daarnaast blijft het belangrijk voor de SVAAA dat je de studieboeken bij Bol.com bestelt om ons een steuntje in de rug te geven. Dit helpt ons weer om mooie activiteiten te organiseren!

Aankomend jaar kunnen wij samen met bol.com een 5% korting bieden op zowel Nederlandse als Engelstalige studieboeken!

Wat te doen voor korting op Nederlandse studieboeken bij Bol.com?

Klik op link hiernaast (Producten bestellen), voeg de boeken die je graag wil bestellen toe aan je mandje (inclusief Engelstalige boeken). Als je mandje compleet is, kun je nu naar je bestelpagina gaan. Bol.com herkent dat je recht hebt op 5% korting, let nu wel op dat je onderaan de pagina aanvinkt: “Ik ben student en ik wil in aanmerking komen voor 5% extra studieboekenkorting.”

Vul hier nu je gegevens in, accepteer de verklaring en klik op verder. De 5% korting is nu verrekend met het totaalbedrag.

Wat te doen voor korting op Engelse studieboeken bij Bol.com?

Alles wat je daarvoor hoeft te doen is op naastgelegen button “Jouw kortingscode” te klikken en de gegenereerde code in te voeren op de betaalpagina van Bol.com!

Let op:

  1. Deze kortingscodegenerator geldt alléén op Engelstalige boeken!
  2. De kortingen gelden alleen op boeken die door BOL.COM kunnen worden geleverd, dus niet op partnerbestellingen of tweedehandsboeken.

Klik hier om de voorwaarden te bekijken!

Klik hieronder op de button om producten via SVAAA te bestellen.

Wanneer je via deze link andere producten bestelt via Bol.com, worden wij door Bol.com als vereniging ook nog eens extra gesteund. Hierdoor kunnen wij weer extra activiteiten voor jou organiseren!

Producten Bestellen

Klik op de button hieronder voor jouw korting op Engelstalige studieboeken.

Als je op deze button klikt verschijnt er een kortingscode, deze kun je vervolgens kopiëren en plakken bij het afrekenen op bol.com. De kortingscode werkt uitsluitend op Engelstalige studieboeken. 

Jouw kortingscode