SVAAAcademy

Wie zijn wij?

De SVAAAcademy is een bijles en cursus dienst vanuit de SVAAA, van studenten, voor studenten. Deze wordt georganiseerd en gecoördineerd door de SSC in samenwerking met het bestuur. De SVAAcademy is opgericht eind 2017 om zo een positieve bijdrage te kunnen leveren aan zowel de studie als de carrière van onze leden, en daarmee laagdrempelig bijlessen en professionele cursussen te kunnen leveren voor onze leden.

Wat doen wij?

Zoals hier links al genoemd is het doel van de SVAAAcademy om de leden de kans te geven om op laagdrempelige wijze van positieve invloed te zijn op zowel de studie als carrière. Dit zullen wij doen door middag van bijlessen van curriculum vakken zoals Wiskunde , Luchtvaart Wet en Regelgeving, en andere kernthema’s. Maar daarnaast ook bijvoorbeeld  het opstellen van een projectplan, netwerken, LinkedIn gebruiken of een goede presentatie geven.

Komende Activiteiten

Hieronder zullen alle komende bijles/cursusactiviteiten weergegeven worden. Alle lessen gaan op inschrijving, waarbij je kunt aangeven wat voor jou de lastigste onderwerpen zijn. Onze student docenten zullen proberen het lesprogramma hier zoveel mogelijk op af te stemmen. Om de kwaliteit van de bijlessen te waarborgen, zullen de Wrap-Up Sessies over het algemeen plaats bieden aan 15 leden.

Voor de bijlessen zal verzameld worden bij de groene lokalen op C2.

Door een storing in de site maken we gebruik van een Google Form om je aan te melden voor de bijlessen

Wrap-up sessie Wiskunde DT2

Woensdag 22 januari 14:00 - 16:00

De ticketverkoop is open vanaf 13 januari 20.00 uur tot 20 januari 20.00 uur.

Wrap-up sessie 2OPS

Maandag 27 januari 13:00-15:00

De ticketverkoop is open vanaf 14 januari 20.00 uur tot 24 januari 20.00 uur.

Wrap-up sessie 2ENG

Dinsdag 28 januari 17:00-19:00

De ticketverkoop is open vanaf 14 januari 20.00 uur tot 24 januari 20.00 uur.