SVAAAcademy

Wie zijn wij?

De SVAAAcademy is een bijles en cursus dienst vanuit de SVAAA, van studenten, voor studenten. Deze wordt georganiseerd en gecoördineerd door de SSC in samenwerking met het bestuur. De SVAAcademy is opgericht eind 2017 om zo een positieve bijdrage te kunnen leveren aan zowel de studie als de carrière van onze leden, en daarmee laagdrempelig bijlessen en professionele cursussen te kunnen leveren voor onze leden.

Wat doen wij?

Zoals hier links al genoemd is het doel van de SVAAAcademy om de leden de kans te geven om op laagdrempelige wijze van positieve invloed te zijn op zowel de studie als carrière. Dit zullen wij doen door middag van bijlessen van curriculum vakken zoals Wiskunde , Luchtvaart Wet en Regelgeving, en andere kernthema’s. Maar daarnaast ook bijvoorbeeld  het opstellen van een projectplan, netwerken, LinkedIn gebruiken of een goede presentatie geven.

Komende Activiteiten

Hieronder zullen alle komende bijles/cursusactiviteiten weergegeven worden. Alle lessen gaan op inschrijving, waarbij je kunt aangeven wat voor jou de lastigste onderwerpen zijn. Hier zal het lesprogramma op afgestemd worden door onze student docenten. Voor nu zijn wij nog in de opstart fase van de SVAAAcademy, hierdoor zullen komende lessen allemaal zijn als Wrap Up Sessies, welke plaats bieden aan maximaal 15 leden, hierdoor kan de kwaliteit van de lessen nog gewaarborgd blijven.

Het lokaal zal uiterlijk 15 minuten van tevoren bekend worden gemaakt op deze pagina!

Wrap-Up Sessie 2OPS

Dinsdag, 4 december 18:00 - 19:30, B1.06

Wrap-Up Sessie Wiskunde DT2

Vrijdag, 7 december 16:00 - 17:30, B1.02

Klik hier voor je wachtlijst ticket!

Wrap-Up Sessie 2ENG

Woensdag, 5 december 19:00 - 20:30, B1.06

Klik hier voor je wachtlijst ticket!