SVAAA Vacaturebank

Security host Schipol airport

Voor een groot beveiligingsbedrijf op Schiphol Airport zijn wij op zoek naar beveiligingsassistenten. Weet jij hoe je mensen op een juiste manier onthaalt en werk jij snel, maar nauwkeurig? Solliciteer dan op deze gave (bij)baan.

Vliegtuigschoonmaker Schiphol Airport

Zorg ervoor dat vliegtuigen zo snel mogelijk weer schoon de lucht in gaan in de functie van vliegtuigschoonmaker. Werk in de grootste Boeings, bepaal zelf wanneer je werkt en ontvang avond- en weekendtoeslagen. 

Valet Parker / Studentchauffeur D&B

Utrecht

Heb jij altijd al gedroomd om in mooie auto’s te mogen rijden en staat werkplezier met collega’s bij jou centraal? Zoek jij iets waarbij jij zelf je werkdagen kan bepalen? Dan is dit voor jou dé uitgelezen kans voor een van de vetste bijbanen tijdens je studententijd! Per direct is D&B op zoek naar enthousiaste studentchauffeurs voor een corporate kantoorpand in Utrecht.

Grondstewards/Grondstewardessen

Schiphol - Amsterdam (Minimaal 12 uur)

Je bent verantwoordelijk voor het inchecken van passagiers en het labelen van bagage met behulp van een intern computersysteem. Je begeleidt passagiers van het moment van inchecken tot het moment van instappen. Voorkomende problemen dienen adequaat te worden opgelost.

Platform- en Bagagemedewerker

Schiphol - Amsterdam (Minimaal 12 uur)

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde krachten die inzetbaar zijn op de bagage-/platform afdeling op Schiphol. Je verzorgt daar de inkomende en uitgaande goederenstroom.