SVAAA Vacaturebank

Customer Engagement Specialist

Royal Schiphol Group - Amsterdam (16 - 40 uur)

Als Customer Engagement Specialist voor Royal Schiphol Group ga jij reizigers zorgeloos van en naar alle uithoeken van de wereld laten vliegen. Jij zorgt dat zij altijd hun vragen kunnen stellen; vanuit huis, onderweg of op locatie en via het kanaal dat zij willen gebruiken. Jouw werk stopt pas zodra de klant zijn reis kan vervolgen!

Grondstewards/Grondstewardessen

Schiphol - Amsterdam (Minimaal 12 uur)

Je bent verantwoordelijk voor het inchecken van passagiers en het labelen van bagage met behulp van een intern computersysteem. Je begeleidt passagiers van het moment van inchecken tot het moment van instappen. Voorkomende problemen dienen adequaat te worden opgelost.

Platform- en Bagagemedewerker

Schiphol - Amsterdam (Minimaal 12 uur)

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde krachten die inzetbaar zijn op de bagage-/platform afdeling op Schiphol. Je verzorgt daar de inkomende en uitgaande goederenstroom.

Mobile Passenger Assistant Royal Schiphol Group

Als Mobile Passenger Assistant schiet jij vliegensvlug reizigers te hulp op Schiphol Airport en zorg jij dat zij altijd op hun eindbestemming aankomen. Iets voor jou? Klik op “Bekijk de vacature” hier rechts en lees de volledige omschrijving!