Voordelen voor Leden

Waarom lid worden van de SVAAA? Hieronder staan enkele dingen die het voor jou komende jaren leuker én makkelijker maken!

Netwerk opbouwen

Dankzij de netwerkborrels en interactieve lezingen is het mogelijk om alvast te bouwen aan je netwerk binnen de luchtvaartsector. Door in contact te komen met professionals en ouderejaars kun je meer te weten komen over beroepsmogelijkheden. Hier heb je later veel profijt van bij het vinden van stageplekken en mogelijk zelfs je toekomstige baan.

Excursies en reizen

De vereniging organiseert veel excursies en reizen om zo de luchtvaartsector tastbaarder te maken. Waar je het in de les theoretisch bekijkt, wordt hier vanuit de praktijk naar gekeken. Regelmatig zijn er uitjes naar luchtvaartgerelateerde bedrijven die je als lid bij kunt wonen. Ook zijn er niet-studiegerelateerde activiteiten en reizen zoals een skireis of sportevenementen.

Feesten en borrels

Buiten de bedrijfsbezoeken en studieactiviteiten om worden er regelmatig borrels georganiseerd. Het is namelijk ook belangrijk om naast je studie wat ontspanning in te lassen, iets wat prima kan met een drankje en wat vrienden. Ook wordt er een gala gehouden en is er minstens 1 keer per jaar een feest om het bestaan van de vereniging te vieren. Zo vind jij de perfecte balans tussen presteren en ontspannen.

SVAAAcademy bijles

De SVAAAcademy organiseert bijlessen en Wrap-Up Sessies voor verschillende vakken en kernthema’s. Door extra uitleg aan te bieden aan studenten behalen zij veelal betere resultaten. Mocht je een les gemist hebben of er gewoon zeker van willen zijn dat je alles behandeld hebt? Dan helpt de SVAAAcademy jou op weg naar een nieuwe lading studiepunten!